A cookie-k segítenek szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink igénybe vételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. rendben
Termékek Menü
0
Ön itt jár: > >

Garancia

Szavatoság:

Vásárláskor Önt megilleti a szavatosság. A szavatossággal a forgalmazó vállalja, hogy olyan terméket ad át a fogyasztónak, amely kifogástalan, nincs rejtett hibája. A szavatosság ugyanakkor nem terjed ki a termék azon hibájira, amelyekre az eladó vásárláskor felhívja a vevő figyelmét. Ha a termék rendeltetésszerű használat, ápolás, tárolás stb. ellenére meghibásodik a szavatossági időtartamon belül ún. szavatossági reklamáció nyújtható be. Ugyanakkor a termék rendeltetésszerű viselet esetén történő elhasználódása alapvetően nem jogos ok a reklamációra.

A szavatossági időtartam: 6 hónap.

A vásárló szavatossági jogai közé a kijavítás , kicserélés, árleszállítás, vételár visszakérése tartozik. a szavatossági jogok a vásárlót két lépcsőben illetik. Az első lépcsőben a kijavítás vagy kicserélés igényelhető, de az eladónak aránytalan többletköltséget okozó jog nem választható. A második lépcsőjére (árleszállítás, vételár visszakékése ) csak akkor lehet áttérni, ha a kijavítást vagy kicserélést az eladó nem vállalja.

A reklamációt bejelenteni lehet a derby@derby.hu e-mail címen , vagy telefonon a 0630-636-5129-es telefonszámon.

Az esetleges javítás költségei a forgalmazót terheli, időtartama 15 napnál nem lehet hosszabb.

Mi a "Derby" lábbelik gyártói és forgalmazói abban vagyunk érdekeltek, hogy Önt termékeinkkel, esetleges reklamációja kezelésekor tanúsított rugalamsságunkkal kivívjuk elégedettségét és megtarthassuk Önt vevőink között !